Ιδρύσαμε την Stone Genesis στις αρχές του 2018, με την φιλοδοξία να καλύψουμε ένα κενό που γνωρίζαμε ότι υπάρχει στην προμήθεια των επαγγελματιών της Ελληνικής Μαρμαροβιομηχανίας με υψηλής ποιότητας εισαγόμενα προϊόντα φυσικών και συνθετικών διακοσμητικών πετρωμάτων, όπως γρανιτών, χαλαζιακών, τεχνομαρμάρων και φυσικών μαρμάρων.

Με μια εμπειρία 32 ετών στον κλάδο, σε λατομεία, σε εργοστάσια, αλλά και στην εμπορία πληθώρας συναφών ειδών, πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε ουσιαστικά στην κάλυψη των αναγκών της αγοράς σε προϊόντα υψηλής αισθητικής, αναγνωρισμένης και τεκμηριωμένης ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών.

Σήμερα, στην γκάμα των προϊόντων μας μπορεί να βρει κανένας, χαλαζιακές πλάκες υπέροχων χρωματισμών και υψηλότατης ποιότητας, τα πιο δημοφιλή και ποιοτικά τεχνομάρμαρα, την μεγαλύρερη ποικιλία Ινδικών μαύρων γρανιτών, καθώς και τους σημαντικότερους Κινέζικους γρανίτες. Επιπλέον, εξαιρετικής ποιότητας μάρμαρα Βράτσα, σε όγκους, πλάκες και ειδικές διαστάσεις.

Σύντομα η γκάμα μας θα εμπλουτιστεί με νέα, ενδιαφέροντα και καινοτόμα υλικά, για τα οποία έγκαιρα θα ενημερώνουμε μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Για όλα τα παραπάνω, έχουμε εξασφαλίσει άριστες συνθήκες ανταγωνιστικότητας σε ποιότητα και τιμές, ώστε τα είδη μας να ανταποκρίνονται, με άριστο τρόπο, είτε σε μεμονωμένες μικρές ζητήσεις, είτε σε κάλυψη μαζικότερων αναγκών για εξυπηρέτηση μικρών ή μεγάλων, ιδιωτικών και επαγγελματικών projects.

stonegenesis blu logo