Γιατί επιλέγει κάποιος Χαλαζιακά Προϊόντα ?

Από το 2000 περίπου που εμφανίστηκαν τα χαλαζιακά προϊόντα στην αγορά, έγινε γρήγορα αντιληπτό ότι είναι τα ιδανικά υλικά για την κατασκευή πάγκων κουζίνας και μπάνιου. 

Η μεγάλη σκληρότητα και αντοχή τους (έχουν περιεκτικότητα σε χαλαζία πάνω από 93%) σε συνδυασμό με την μηδενική απορροφητικότητα και την ανθεκτικότητα στις επιδράσεις των χημικών και καθαριστικών υλικών, εγγυώνται την διατήρηση των υλικών «σαν καινούρια», για πολλά – πολλά χρόνια. Χαρίζοντας στους χρήστες την μακρόχρονη και απολαυστική εμπειρία ενός υλικού που όσο περισσότερο το χρησιμοποιούν, τόσο περισσότερο το αγαπούν. 

Την τελευταία πενταετία, νέες καινοτόμες τεχνολογίες επέτρεψαν την παραγωγή χαλαζιακών υλικών που προσομοιάζουν τέλεια με φυσικά πετρώματα, παρέχοντας την αίσθηση των φυσικών ειδών σε πλήθος εφαρμογών.  Χωρίς παράλληλα να έχουν και τα αντίστοιχα μειονεκτήματα (φθορές, μαδήματα, απώλεια λάμψης, ευαισθησία σε καθαριστικά υλικά).

Τα χαλαζιακά υλικά της Stone Genesis παρέχουν τον ιδανικότερο συνδυασμό υπέροχων και πρωτότυπων χρωμάτων, υψηλότατης ποιότητας πρώτων υλών, άριστων φυσικομηχανικών χαρακτηριστικών και εξαιρετικά δελεαστικών τιμών.

Σε καταπληκτικά χρώματα που προσεγγίζουν ιδανικά τα πιο όμορφα μοτίβα φυσικών μαρμάρων, ή σε υπέροχες μονόχρωμες εκδοχές δίνουν ιδανικές λύσεις για πλήθος εφαρμογών.

Κατάλληλα για πολλές οικιακές χρήσεις (πάγκους κουζίνας και μπάνιου, στρώσεις, επενδύσεις και διακοσμητικές εφαρμογές), αλλά και για πληθώρα επαγγελματικών χρήσεων (σε ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, χώρους εστίασης, καταστήματα και χώρους δημόσιων χρήσεων).

Επιστροφή ↵