Γρανίτες  Ινδίας – Κίνας

Ινδίας

Η πάνω από 25 χρόνια ενασχόλησή μας με την προμήθεια γρανιτών από την Ινδία, μας έχει κάνει «ειδικούς» στους Ινδικούς γρανίτες κάθε χρωματικής ποιότητας και μορφής (όγκους, πλάκες, ειδικές διαστάσεις).

Γνωρίζοντας από κοντά τα περισσότερα Ινδικά λατομεία γρανιτών, αλλά και το σύνολο σχεδόν των εργοστασίων των επαρχιών Ταμίλ Ναντού και Καρνακάτα, που αποτελούν τα μεγάλα κέντρα του γρανίτη στην Ινδία, είμαστε σε θέση να προμηθευόμαστε τους καλύτερους Ινδικούς γρανίτες στις ανώτερες ποιότητες και στις ανταγωνιστικότερες τιμές.

Οι μαύροι γρανίτες της Ινδίας (Indian Black, Premium Black και Star Galaxy) είναι το «καμάρι» της γκάμας των φυσικών γρανιτών μας.

Κίνας

Οι γρανίτες της Κίνας είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της ποικιλίας των φυσικών πετρωμάτων που διαθέτουμε.

Τα δημοφιλή χρώματα (γκρίζοι, μαύροι, μωβ) που συχνά επιλέγονται και για τα μεγάλα δημόσια ή ιδιωτικά έργα (αεροδρόμια, σιδηροδρομικοί σταθμοί, πλατείες, μεγάλοι περιβάλλοντες χώροι τουριστικών ή εμπορικών ακινήτων) μπορούμε να τα προμηθεύουμε, είτε από τα αποθέματα των αποθηκών μας σε πλάκες και πλακίδια, είτε κατόπιν παραγγελίας, σε οποιαδήποτε μορφή, διάσταση και ποσότητα.